TrainTech Låg hålfot | Rehaboteket
52bones_traintech
52bones_traintech stötdämpande sula inläggsula traintech traintech_lag_halfot

TrainTech fotbädd för lågt fotvalv

  •  499 kr 

TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd för ett lågt fotvalv som kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning. Optimalt för högintensiv belastning idrott och motion Läs mer

  • Dynamiskt hålfotsstöd för låg hålfot
  • Tar minimalt med plats i alla skor
  • Anpassad för fysisk aktivitet, löpning, träning motion.

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

TrainTech Låg hålfot

Traintech från 52 Bones för låg hålfot är en tekniskt uppbyggd fotbädd för extra stöd och stabilitet av foten när det behövs som mest. Med ett extra stabil häl- och hålfotsstöd tillverkat av nylon skapas ett dynamiskt stöd för foten i belastning vid träning och motion. Valvhöjden för det låga fotvalvet är 28mm högt och skapar ett extra komfortabelt och funktionellt stöd för det låga valvet. 

TrainTech är tillverkad av två lager EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en ytterligare kombination av stötdämpning och stabilitet av hela foten. 
EVA är ett extra stötdämpande material och ofta används som stötdämpande material i mellansulan på joggingskor på grund av dess egenskaper av hållbar stabilitet och stötdämpning i samma material.
Det mjukare EVA materialet i TrainTech skapar förutsättning för stötdämpning och har en tjocklek på 3 mm. Materialet sitter placerat direkt mot foten och täcker hela fotbäddens yta medans det stabilare EVA materialet skapar sulans formstabilitet. Den totala materialtjockleken är trots de dubbla materialen endast 5 mm. Mitt under hälbenet sitter det ett extra stötdämpande inlägg som förbättrar stötdämpningen lokalt runt hälen i samband med kraftiga hälisättningar vid  högintensiv belastning.
Traintech har även en integrerad framfotspelott, en låg kudde som är konstruerad för att stödja den främre valvbågen på samma sätt som ett valvstöd stödjer mellanfoten.
Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambuviskos för komfort och enkel rengöring.
TrainTech tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.

TrainTech är speciellt utvecklad för idrott och motion och fungerar lika bra för löparen, vid promenaden som golfaren och vid generell idrott och motion och finns även för medelhöga fotvalv (33mm) samt höga fotvalv (38mm) 

Storlekstabell

Skostorlek
35-36
37-38
39-40
41-42
43-44
45-46
47-48

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har normalt ett lågt valv och behöver ha ett stabilare inlägg framförallt i hålfoten. Vad skall jag välja? 
Svar. Traintech för ett låg hålfot är en utmärkt sula för träning, motion och har ett stabilare hålfotsstöd av nylon för att klara av att ge rätt stöd. 

Fråga. Hur skall jag använda sulan, ovanpå den befintliga eller skall den tas bort innan? 
Svar. Ja, skons befintliga innersula skall tas ut ur skon dels för att Traintech fungerar optimalt i en sko utan uppbyggnad samt att skon blir rymligare utan den befintliga innersulan. 

Fråga. Finns TrainTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. TrainTech finns för låga hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket