TrainTech Låg hålfot | Rehaboteket
52bones_traintech
52bones_traintech stötdämpande sula inläggsula traintech traintech_lag_halfot

TrainTech fotbädd för lågt fotvalv

  •  419 kr 
  • 499 kr

TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd för ett lågt fotvalv som kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning. Optimalt för högintensiv belastning idrott och motion Läs mer

  • Dynamiskt hålfotsstöd för låg hålfot
  • Tar minimalt med plats i alla skor
  • Anpassad för fysisk aktivitet, löpning, träning motion.
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

TrainTech Låg hålfot

Traintech från 52 Bones för låg hålfot är en tekniskt uppbyggd fotbädd för extra stöd och stabilitet av foten när det behövs som mest. Med ett extra stabil häl- och hålfotsstöd tillverkat av nylon skapas ett dynamiskt stöd för foten i belastning vid träning och motion. Valvhöjden för det låga fotvalvet är 28mm högt och skapar ett extra komfortabelt och funktionellt stöd för det låga valvet. 

TrainTech är tillverkad av två lager EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en ytterligare kombination av stötdämpning och stabilitet av hela foten. 
EVA är ett extra stötdämpande material och ofta används som stötdämpande material i mellansulan på joggingskor på grund av dess egenskaper av hållbar stabilitet och stötdämpning i samma material.
Det mjukare EVA materialet i TrainTech skapar förutsättning för stötdämpning och har en tjocklek på 3 mm. Materialet sitter placerat direkt mot foten och täcker hela fotbäddens yta medans det stabilare EVA materialet skapar sulans formstabilitet. Den totala materialtjockleken är trots de dubbla materialen endast 5 mm. Mitt under hälbenet sitter det ett extra stötdämpande inlägg som förbättrar stötdämpningen lokalt runt hälen i samband med kraftiga hälisättningar vid  högintensiv belastning.
Traintech har även en integrerad framfotspelott, en låg kudde som är konstruerad för att stödja den främre valvbågen på samma sätt som ett valvstöd stödjer mellanfoten.
Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambuviskos för komfort och enkel rengöring.
TrainTech tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.

TrainTech är speciellt utvecklad för idrott och motion och fungerar lika bra för löparen, vid promenaden som golfaren och vid generell idrott och motion och finns även för medelhöga fotvalv (33mm) samt höga fotvalv (38mm) 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har normalt ett lågt valv och behöver ha ett stabilare inlägg framförallt i hålfoten. Vad skall jag välja? 
Svar. Traintech för ett låg hålfot är en utmärkt sula för träning, motion och har ett stabilare hålfotsstöd av nylon för att klara av att ge rätt stöd. 

Fråga. Hur skall jag använda sulan, ovanpå den befintliga eller skall den tas bort innan? 
Svar. Ja, skons befintliga innesula skall tas ut ur skon dels för att Traintech fungerar optimalt i en sko utan uppbyggnad samt att skon blir rymligare utan den befintliga innesulan. 

Fråga. Finns TrainTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. TrainTech finns för låga hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Storlekstabell

Skostorlek
35-36
37-38
39-40
41-42
43-44
45-46
47-48

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem