Air-flow Ultra herr - stötdämpning för vardagsskor
stotdampande sula
stotdampande sula Stotdampande sula stotdampande_sulor

Förbättra stötdämpningen i vardagskor med Air-Flow Ultra

  •  299 kr 

Air-Flow Ultra Herr gör dina vardagsskor lika stötdämpande som en sportsko. Ultra är en extra tunn sula med effektiv stötdämpning

Läs mer

  • Extra stötdämpning med Air-Flow
  • Extremt tunn för vardagsskor endast 3,5 mm
  • Kombinerar stötdämpning och stöd i samma sula
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Stötdämpande Sula Air-Flow Ultra Herr

Air-Flow Ultra är en extremt stötdämpande sula med en lägre profil än andra sulor för användning i vardagsskor och trängre sportskor. 
Den unika Air-Flow tekniken säkerställer extra stötdämpning över hälpartiet och mellanfot. 
Air-Flow teknologin består av två individuella luftkammare placerade lokalt i hälen och mellanfoten, en tunn luftkanal sammanbinder de två luftkuddarna och ger en extra effektiv stötdämpning. 
Luftzonerna samverkar för bästa dynamiska stötdämpning av både häl, mellanfot i samma produkt. 
Luftkudde 1 - hälkudden ger optimal stötdämpning av hälen vid kraftiga hälisättningar och är utvecklad för ett mjukare steg i vardagliga skor. 
Luftkudde 2 - mellanfotskudden optimerar stöd och stötdämpning av mellanfoten.
I samma moment som luftkudde 1 stötdämpar under hälbenet komprimeras luften från luftkudde 1 till luftkudde 2 i mellanfoten och bidrar till effektiv stötdämpning och även ett extra stöd i hålfoten. 
Denna funktion är den helt unik och patenterad av Air-Flow och finns endast i Air-Flow sulorna.

Air-Flow Ultra är en vidareutveckling av originalsulan Air-Flow men gjord för att förbättra stötdämpningen i vardagsskor och arbetsskor. 
Total bygghöjd är 3,5 mm vilket innebär att sulan inte tar med plats än en befintlig innersula i vanliga skor. 

Air-Flow Ultra har ett inbyggt valvstöd och en markerad hälkopp för att ytterligare stödja foten vid belastning. Sulan är tillverkad av EVA, ett formstabilit stötdämpande material och finns i herrstorlekar från storlek 42 men kan klippas ned till storlek 41 vid behov. 

 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Skostorlek
42 - 43,5
44 - 45,5
46 - 47,5

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem