Air-Flow Ultra 2,5 stötdämpande sula för vardagsskor
stötdämpande sula
stötdämpande sula stötdämpande sula airflow

Uppnå stötdämpning som en sportsko i dina vardagsskor med Air-Flow Ultra

  •  349 kr 

Air-Flow Ultra är en extra tunn och smidig stötdämpande sula för vardagsskorna med den unika Air-Flow teknologin för extra stötdämpning 

Läs mer

  • Förbättrar stötdämpningen i alla skor
  • Extremt tunn och smidig endast 2,5 mm
  • Kombinerar stötdämpning och stöd i samma sula
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande sula Air-Flow Ultra Dam

Air-Flow Ultra är en vidareutvecklad sula från Air-Flow med extra stötdämpning för häl och mellanfoten tack vare sulans 2 inbyggda dynamiska luftkuddar. Air-Flow Ultra är en extremt smidig stötdämpande sula som speciellt är framtagen för att ge stötdämpning liknande en idrottssko i vardagliga skor med mindre plats. 

Air-Flow Ultra's unika och patenterade konstruktion av två luftkuddar för extra stötdämpning är placerade lokalt i hälpartiet och mellanfoten. Luftzonerna samverkar för bästa dynamiska stötdämpning av både häl, mellanfot i samma produkt. 
Luftkudde 1 - hälkudden ger optimal stötdämpning av hälen vid kraftiga hälisättningar och är utvecklad för ett mjukare steg i vardagliga skor. 
Luftkudde 2 - mellanfotskudden optimerar stöd och stötdämpning av mellanfoten.
I samma moment som luftkudde 1 stötdämpar under hälbenet komprimeras luften från luftkudde 1 till luftkudde 2 i mellanfoten och bidrar till effektiv stötdämpning och även ett extra stöd i hålfoten. 
Denna funktion är den helt unik och patenterad av Air-Flow och finns endast i Air-Flow sulorna. 

Air-Flow Ultra Dam är en extra tunn och smidig sula för vardagligt användande, med en total tjocklek på endast 2,5 mm ger Air-Flow Ultra en möjlighet att använda den bästa stötdämpningen även in vardagliga skor. 
Air-Flow Ultra ersätter skons befintliga innersula som skall tas bort och ersättas med Air-Flow sulan, om det är möjligt. 
Sulan kan enkelt klippas ned i framkant med en vass sax för exakt passform, om du har tagit ur den befintliga innersulan ur skorna så är det den bästa mallen för anpassning. 
Rengör Air-Flow Ultra med handljummet vatten och torka av iläggsulan. Låt sulan lufttorka innan användning och undvik externa värmekällor som kan förstöra den unika stötdämpande konstruktionen.

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

3

Stabilitet

2

Storlekstabell

Skostorlek
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket