Air-Flow Ultra 2,5 stötdämpande sula för vardagsskor
stötdämpande sula stötdämpande sula airflow
Stötdämpande sula Air-Flow Ultra Dam
  • 299 kr

Air-Flow Ultra är en extra tunn och smidig stötdämpande sula för vardagsskorna med den unika Air-Flow teknologin för extra stötdämpning 

Läs mer

  • Förbättrar stötdämpningen i alla skor
  • Extremt tunn och smidig endast 2,5 mm
  • Kombinerar stötdämpning och stöd i samma sula
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Uppnå stötdämpning som en sportsko i dina vardagsskor med Air-Flow Ultra

Air-Flow Ultra är en vidareutvecklad sula från Air-Flow med extra stötdämpning för häl och mellanfoten tack vare sulans 2 inbyggda dynamiska luftkuddar. Air-Flow Ultra är en extremt smidig stötdämpande sula som speciellt är framtagen för att ge stötdämpning liknande en idrottssko i vardagliga skor med mindre plats. 

Air-Flow Ultra's unika och patenterade konstruktion av två luftkuddar för extra stötdämpning är placerade lokalt i hälpartiet och mellanfoten. Luftzonerna samverkar för bästa dynamiska stötdämpning av både häl, mellanfot i samma produkt. 
Luftkudde 1 - hälkudden ger optimal stötdämpning av hälen vid kraftiga hälisättningar och är utvecklad för ett mjukare steg i vardagliga skor. 
Luftkudde 2 - mellanfotskudden optimerar stöd och stötdämpning av mellanfoten.
I samma moment som luftkudde 1 stötdämpar under hälbenet komprimeras luften från luftkudde 1 till luftkudde 2 i mellanfoten och bidrar till effektiv stötdämpning och även ett extra stöd i hålfoten. 
Denna funktion är den helt unik och patenterad av Air-Flow och finns endast i Air-Flow sulorna. 

Air-Flow Ultra Dam är en extra tunn och smidig sula för vardagligt användande, med en total tjocklek på endast 2,5 mm ger Air-Flow Ultra en möjlighet att använda den bästa stötdämpningen även in vardagliga skor. 
Air-Flow Ultra ersätter skons befintliga innersula som skall tas bort och ersättas med Air-Flow sulan, om det är möjligt. 
Sulan kan enkelt klippas ned i framkant med en vass sax för exakt passform, om du har tagit ur den befintliga innersulan ur skorna så är det den bästa mallen för anpassning. 
Rengör Air-Flow Ultra med handljummet vatten och torka av iläggsulan. Låt sulan lufttorka innan användning och undvik externa värmekällor som kan förstöra den unika stötdämpande konstruktionen.


Skostorlek
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
Måttinstruktioner

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015