Sportsula SlimTech Låg hålfot | Rehaboteket
sportsula_slimtech_lag
sportsula_slimtech_lag sportsula_slimtech_lag fotbollssula slimtech låg hålfot

Ultrasmidig skoinlägg för trånga skor

  •  339 kr 
  • 399 kr

Uppbyggd sportsula för en låg hålfot med en extremt tight passform för trånga skor ex fotbollskor, cykelskor, skridskor eller pjäxor Läs mer

  • Extra smal och tight passform
  • Optimalt för trånga skor ex fotbollsskor, cykling
  • Stötdämpning och stöd för häl och mellanfot
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Sportsula SlimTech Låg hålfot

SlimTech är en unik uppbyggd sportsula med extra stöd och stötdämpning av foten i belastning i kombination med extremt låg profil. Sportsulan har en traditionell konstruktion för dämpning och stabilitet av hela foten med ett extra stabilt häl- och hålfotsstöd av nylon som skapar ett dynamiskt stöd i belastning.
SlimTech konstruktionen är speciellt utvecklad för att passa och fungerar i trånga skor med smalare läster så som fotbollskor, cykling, längdskidåkning eller skridskor.
Sportsulan är konstruerad med en extra tunn profil, endast 3 mm och extra smal bas vilket ger ett minimalt avtryck i skorna utan att påverka sportsulans stabiliserande egenskaper. 
Häl- och hålfotsstödet av nylon ger effektiv grunden för stabiliteten av sulan och SlimTech för en lägre valvhöjd har ett integrerat hålfotsstöd på 28mm för att på bästa sätt skapa bästa individuella förutsättningar för stöd och stabilitet av ett lågt fotvalv. 
Sportsulan är tillverkad av stötdämpande EVA och har en mjukare stötdämpande zon mitt under hälen för att ytterligare förbättra dämpningen vid högintensivbelastning. Undersidan av sulan är tillverkad av ett fixerande material för att säkerställa att sulan ligger bra fixerad vid högintensiv träning och belastning.  

SlimTech har en total materialtjocklek i framfoten på 3mm vilket är extremt tunt och passar i de flesta trängre skor med uttagbar innersula. 
Skons befintliga innersulan skall tas bort för att ge plats åt sportsulan på bästa sätt.  

Sulan rengörs på enklaste sätt med handljummet vatten och en mildare tvållösning. Ta för vana att dra upp sulan ur sportskorna efter användning för att tillåta sula och skorna att torka.

SlimTech finns även för medelhöga fotvalv (33mm) samt höga fotvalv (38mm) 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker en smidig sula för mina fotbollskor, kan SlimTech fungera i fotbollskor
Svar. Ja, SlimTech är speciellt utvecklad för att passa i trånga skor så som ex fotbollskor. 

Fråga. Hur högt är valvstödet för det låga fotvalvet?
Svar. Valvstödet i SlimTech Låg är 28 mm

Storlekstabell

Skostorlek
35-48

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem