Skoinlägg Springer Soft för extra stöd och stötdämpning i trängre vardagsskor
skoinlagg
skoinlagg inlägg till skor
360 gif 360 logo

Smidigt skoinlägg för vardagskor | Extra stöd och stötdämpning

  •  869 kr 

Skoinlägg Springer Soft är ett smidigt skoinlägg med smalare läst för extra stöd och stötdämpning över hela foten

Läs mer

  • Stötdämpande inlägg för vardagsskor
  • Uppbyggd hålfot och framfot för extra stöd
  • Passar män och kvinnor
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Skoinlägg Springer Soft

Skoinlägg Springer Soft är ett handgjort vardagsinlägg tillverkat av det tyska företaget Springer. Skoinlägget Soft är tillverkat för att passar i alla skor och kombinerar extra stöd och stötdämpning med en smalare sula som tar mindre plats i skorna. Med en tjocklek på endast 2 mm är skoinlägget konstruerat för att fungera optimal i vardagsskor utan att ta extra plats. Skoinlägg Soft ersätter den befintliga innesulan i skorna som skall tas ut innan inlägget appliceras i skorna. 
Skoinlägg Soft har ett inbyggt hålfotsstöd för att stabilisera mellanfoten, hålfotsstödet är förstärkt med termoplast för att säkerställa rätt mängd stöd och stabilitet i hålfoten. Över det främre fotvalvet sitter en inmonterad framfotspelott som har till funktion och stabilisera den främre valvbågen vid belastning. 

 Skoinlägg Soft är utvecklat för vardaglig användning för både män och kvinnor och har en smalare form (läst) som passar i stort sett alla skor. Den smala lästen ger en smidig sula utan risk för att skorna blir för trånga samtidigt som sulan ger extra stöd och stötdämpning. 

Ovansidan av skoinlägget är täckt med slitstarkt mikroskinn för bästa slitstyrka och komfort som enkelt kan rengöras med ljummet vatten och en mild tvållösning. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Skostorlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47/48

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem