Ortopediska inlägg Hallux Total - vid artros i stortåleden
ortopediska inlägg
ortopediska inlägg ortopediska inlägg ortopediska inlägg ortopediska inlägg

Ortopediska inlägg Hallux Total vid artros i stortåleden

  •  1 399 kr 

Hallux Total är ortopediska inlägg tillverkade av kolfiber för extra stöd vid problem med artros i stortån. Hallux Total underlättar avvecklingen vid stel stortåled. 

Läs mer

  • Stötdämpande kolfibersula för artros i stortåleden
  • Extremt tunn för alla skor | Säljs Per Par
  • Extra stödpelott för mellanfot och framfot
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Ortopediska inlägg Hallux T vid artros i stortåleden

Hallux Total är högfunktionella ortopediska inlägg speciellt konstruerat för att stabilisera och underlätta normal belastning och gång vid problem med artros i stortåleden. Inlägget är tillverkat av starkt men extremt tunn kolfiber för extra stöd runt hälen, i mellanfoten och över framfoten i samma inlägg.  Det ortopediska inlägget är speciellt konstruerat för att underlätta ett normalt gångmönster vid problem med artros i stortån, ett problem som ofta innebär en konstant stelhet i stortån med begränsat rörelsemönster. Vid stelhet i stortån försvåras möjligheten att avveckla steget vilket ofta påverkar det normala steget negativt, inläggets styva undersida av kolfiber underlätta avvecklingsfasen i steget. Kolfibern fungerar även som en flexibel fjäder som hjälper till i frånskjutsfasen i steget och underlättar avvecklingen. 

Hallux Total är klädd med ett luftigt konstskinn för en mjuk upp komfortabel känsla. Mellanskiktet i inlägget är tillverkat av stötdämpande poron. Kombinationen av kolfiberns hårda och styva egenskaper med poronets stötdämpning gör Hallux Total till ett unikt ortopediskt inlägg för alla situationer. Inlägget har även ett väl upparbetar mellanfotsstöd för extra stöd i hålfoten och är utrustad med integrerad främre pelott som hjälper till att lyfta och avlastar framfoten. Kombinationen av en främre pelott och den kolfiberförstärkta framfoten för Hallux Total till ett optimalt ortopediskt inlägg för problem med artros i stortån och framfoten.  Hallux Total är ett extremt smidigt ortopediskt inlägg med en tjocklek på 3,5 mm så fungerar inlägget i alla skor. Inlägget ersätter den befintliga innersulan i skorna och kan användas i alla skor oavsett vardagsmodell eller motionsskor. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med stelhet i min högra stortå på grund av artros i tån. Min läkare har rekommenderat sulor som hjälper till med att avveckla steget. Fungerar Hallux Total för detta?
Svar. Ja, absolut. Hallux Total är speciellt utvecklad för att underlätta normal gång vid problem med stelhet och artros i stortån.

Fråga. Kan jag använda det ortopediska inlägget Hallux i mina vardagsskor? 
Svar. Ja, Hallux Total är endast 3,5 mm tjock och tar inte mera plats än skons befintliga innesula. 

Fråga. Säljs ortopediska inlägg Hallux T per par eller per styck
Svar. Det ortopediska inlägget Hallux T säljs altid per par med en sula för höger och vänster fot. 
 

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46/47

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem