Skydd för hallux valgus av silikon för optimal avlastning
skydd för hallux valgus
skydd för hallux valgus

Effektiv tryckavlastning och stöd för stortån i unik lösning

  •  139 kr 

Hallux valgus silikonskydd är ett kombinationsskydd för tryckavlastning över stortåleden och extra stöd för en rakare stortå i samma produktlösning Läs mer

  • Effektiv tryckavlastning av stortåleden
  • Minimerar tryck mellan stortån och andra tår
  • Extremt låg profil passar alla skor
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Hallux Valgus skydd av silikon

Hallux valgus silikonskydd ger effektivt tryckavlastning över stortåleden samtidigt som silikonskyddet har en inbyggd silikonkil som hjälper till att räta upp stortån. 
Silikonskyddet är tillverkat med en heltäckande konstruktion som effektivt bidrar till att tryckavlasta hela stortåleden för tryck från skor och sandaler. 
Skyddet för hallux valgus har en inbyggd kil som rätar upp stortån vid användning och motverkar även tryck och eventuellt skav mellan stortån och övriga tår vid kraftigare felställning av stortåleden. 

Hallux valgus silikonskydd är tillverkad med anatomisk passform och extremt låg profil för att fungera i alla skor vid alla sammanhang.
Silikonet är av högsta kvalitet och ger extra effektiv tryckavlastning. Använd hallux valgus skyddet under en vanlig strumpa i skorna. 

Hallux valgus skyddet tvättas enkelt i handljummet vatten och skall lufttorka innan använding. 
Skydden för hallux valgus levereras i par, 2 st skydd och skydden båda skydden fungerar på höger och vänster stortå.  

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda hallux valgus skyddet både på höger och vänster stortå?
Svar. Ja, skyddet fungerar lika bra på höger som vänster sida. 

Fråga.Är det ett eller två skydd med i en förpackning? 
Svar. Det är 2 st i en förpackning. 

Storlekstabell

Storlek Universal

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem