Ont i Hälen - Hälkopp hjälper effektivt
hälkopp tulis
hälkopp tulis halkopp Tulis HD
360 gif 360 logo
Storsäljare

Hälkopp Tulis HD - för onda hälar. Säljs i par

  •  199 kr 

Effektiv hälkopp för extra stötdämpning och stöd vid smärtande hälar. Hälkoppen HD finns även i en unik storlek för barn Läs mer

  • Extra stötdämpning för onda hälar
  • Stöd runt hälbenet
  • Unik storlek för barn med onda hälar - Apofysit
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hälkopp Tulis HD

Hälkopp för stötdämpning och avlastning av hälen. Hälkoppen finns i tre olika storlekar med en speciell storlek för barn under 40 kg.
En hälkopp har flera smärtlindrande funktionen vid problem med hälsmärta, hälsporre, uttrampade hälkudde. Hälkoppens passform och konstruktion säkerställer ett extra stöd runt hälkudden. Passformen och konstruktionen ger en möjlighet att både stödja och samla ihop hälkudden in under hälbenet. Stödet runt hälen möjliggörs tack vare hälkoppens konstruktion som stödjer hela hälens utsida, bakkant och insida i samma konstruktion. Vid kraftfulla belastningsmönster över hälen exempelvis hopp och landning, belastning på hårda underlag eller hårda skor ger hälkoppen ökad stötdämpning.  
Hälkoppen är tillverkad av ett mjukt men formstabilt gummimaterial med en stötdämpande konstruktion iform av ett "våffelmönstet" under hela hälen.

Hälkopp Tulis HD är en vidareutveckling av den klassiska Tulis hälkopp men med en tjockare stötdämpning och fler storlekar än originalet. Tulis HD är konstruerad för extra stabilitet och stötdämpning av smärtande hälar.  Tack vare den mindre storleken är hälkopp Tulis HD speciellt lämpad för hälsmärta hos barn ex Severs skada (Apofysit). 
 
Hälkoppen kan användas i alla typer av skor och om man vill förstärka och förbättra hälkoppens fixering över hälen så går det utmärkt att stoppa in hälkoppen mot hälen under en vanlig strumpa. 
Hälkoppen säljs alltid parvis för höger och vänster häl och skall med fördel användas parvis för att undvika att höjdskillnad. 
 

Storlekstabell

Storlek / Vikt
Barn - Under 40 kg
Under 80 kg
Över 80 kg

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Min son 10 år har problem med smärtande hälar. Är tulis HD ett bra alternativ för honom för att minska smärtan i hälen? 
Svar. Ja, Tulis HD finns i en barnstorlek under 40 kg som speciellt är utvecklad i barnstorlek. 

Fråga. Hälkoppen rör sig när jag använder den i vissa skor. Vad kan jag göra?
Svar. Vi rekommenderar att du placerar hälkoppen innanför dina vanliga strumpor så kommer den ytterligare fixeras mot hälbenet och rörelsen minskas direkt. 

Fråga. Kan jag flytta min hälkopp mellan olika skor? 
Svar. Absolut, hälkoppen kan användas i alla skor. 

Fråga. Kan jag använda min hälkopp när jag är ute och löptränar. 
Svar. Ja, det finns ingen begränsning av användande av hälkoppen. Vi rekommenderar att du ytterligare fixerar koppen mot hälen vid långvarig träning ex joggning eller andra högintensiva idrotter. 
Om du först tar på dig en tunnare strumpa, applicerar hälkoppen mot hälen och strumpan för att sedan sätta på din vanliga strumpa utanför hälkoppen så har du fixerat hälkoppen för riktig långsdistansträning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket