Gelesula Support för extra stötdämpning och stöd

Gelesula med extra stötdämpning och stöd för högt fotvalv

  • 199 kr

Gelesulan Support är speciellt utvecklad för att stötdämpa och stödja ett högt fotvalv i samma sula. Gelesulan kombinerar stöd med stötdämpning över hela foten. 

Läs mer

  • Gelesula för högt fotvalv
  • Kombinerat stöd med stötdämpning
  • Extra stöd och dämpning i häl och framfot
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Gelesula Support stötdämpning högt fotvalv

Gelesula Support är en stötdämpande sula speciellt utvecklad för att stötdämpning av foten i kombination med extra stabilitet i hålfoten. Support sulan har ett högre mellanfotsstöd för att effektivare stödja mellanfoten, hålfoten vid höga fotvalv.  
Sulan har en nylonförstärkning runt hälen och mellanfoten för att effektivt bidrar till mera stöd och stabilitet vid belastning. Nylonskalet formar sig långsamt efter skons form för exakt passform och funktion. 
Supportsulan har ett mjukare gelinlägg placerat över hälpartiet, geleinlägget bidrar effektivt till ökad stötdämpning vid kraftigare belastning över hälen och gör varje steg mjukare oavsett promenad, vardagligt på jobbet eller vid löpning och motion. 

Gelesulan Support är tillverkad av stötdämpande PU vilket effektivt bidrar till stötdämpning över hela foten, häl, mellanfot och framfot. Gelesulans stötdämpande och stödjande konstruktion ger en heltäckande lösning avseende stötdämpning och stöd för en fot med ett högre fotvalv. 

Gelesulan har ett ytskikt som minimerar friktionen mot foten/strumpan och motverkar fuktbindning för att hålla foten torr för bästa komfort. 
Sulan kan enkelt klippas ned i framkanten för exakt passform. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag klippa i min gelesula om den är för stor?
Svar. Ja. gelesulan säljs i multistorlek ex 40-43 och har förmarkerade linjer som du kan klippa efter för exakt passform

Storlekstabell

Skostorlek
37-39 - UTGÅTT
40-43
43-46

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem