Gelesula Balance för extra stöd och stötdämpning
gelesula
gelesula

Gelesula Balance för extra stötdämpning och stöd i hålfoten

  • 199 kr

Gelesulan Balance kombinerar stöd med stötdämpning för en normal hålfot. Gelesulans stötdämpande hälparti och stödjande mellanfot säkerställer komfort och funktion. 

Läs mer

  • Softspot av gel för extra stötdämpning
  • Extra stöd i mellanfoten för en normalhög hålfot
  • Fungerar i alla skor vardagligt som motion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Gelesula Balance stötdämpning normal hålfot

Gelesula Balance är speciellt utvecklad för stöd och stötdämpning vardagligt som vid motion och aktivitet. Gelesulan har en formstabilit yttre skal som omger hälen och mellanfoten. Det yttre skalet är tillverkat av stark nylon och säkerställer extra stöd runt hälen och mellanfoten i samma form.

Nylonskalet täcker hela häl och mellanfotspartiet och avlastas innan framfoten för att minimera påverkan i avvecklingen av steget.  Nylonskalet omger hälen och säkerställer stöd runt hela hälens in och utsida. Gelesulans formstabilitet säkerställer extra stöd runt hälpartiet vid högintensiv belastning.  Inbäddat i nylonskalet under hela hälpartiet ligger ett stötdämpande geleinlägg SOFTSPOT, tillverkat av mjuk och stötdämpande gele (polurethan). Häl inlägget säkerställer stötdämpning vid hälisättningen både för lågintensiv vardaglig aktivitet som vid högintensiv motion och idrott. 

Gelesula Balance har ett mellan högt hålfotsstöd som säkerställer kontakt och stöd i hålfoten för ett normalt valv. Hålfotsstödet är tillverkat av mjuk PU omgivet av det förstärkta nylonskalet för extra stöd och stabilitet i mellanfoten.  Gelesulans ovanmaterial är tillverkat av slitstarkt nylonjersey som aktivt bidrar till extra ventilation och håller foten torr vid användning 

Gelesulan Balance ersätter de befintliga innersulorna i skorna som skall tas bort vid användning av Balance sulan. Om sulan behöver klippas ned finns det förmarkerade klipplinjer på sulans framkant. För exakt passform fungerar den befintliga innersulan i skorna optimalt som mall innan anpassning. 
Balance säljs alltid per par för höger och vänster fot. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver en sula för stötdämpning när jag är ute och vandrar. Fungerar gelesulan Balance även i vandrarkängor? Skall jag ta bort mina skors befintliga innersula och ersätta den med gelesulan Balance? 
Svar. Ja, absolut Gelesulan Balance är speciellt utvecklad för att förbättra stötdämpningen och fungerar oavsett skoval. Gelesulan ersätter den ursprungliga sulan så ta bort den innan du lägger ned Balance. 

Fråga. Kan jag klippa i min gelesula om den är för stor?
Svar. Ja. gelesulan säljs i multistorlek ex 40-43 och har förmarkerade linjer som du kan klippa efter för exakt passform

 

Storlekstabell

Storlek
37-39
40-43
43-46

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem