Nyckelbensbandage | Rehaboteket
nyckelbensbandage
nyckelbensbandage nyckelbensbandage

Nyckelbensbandage - åttaband för nyckelbensskador

  •  299 kr 

Stabiliserande nyckelbensstöd med justerbart spänne för ett lätt stöd av nyckelbenet Läs mer

  • Extra stöd för nyckelben vid skada
  • Full justeringsmöjlighet
  • Extra polstring för bästa komfort
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Stabiliserande nyckelbensstöd

Nyckelbensstödet är ett smidigt stöd för ett skadat nyckelben för som ger ett extra stöd efter skada. Stödet är tillverkad som ett åttabandage för enkelt stabilisering och justering och stödjer effektivt höger och vänster axel genom att spännas i linje med önskat stöd. De polstrade banden och ryggplattan ger effektiv tryckavlastning över axelregionen och motverkar obehag. Bandaget är tillverkat i ett icke absorberande material för optimal användarkomfort och hygien.
 
Nyckelbensbandagets ryggplatta är försedd med två individuella spännen som möjliggör enkel anpassing av bandaget indivudellt över höger och vänster sida. Den indivudella konstruktionen ger möjligheter att anpassa stödet helt efter indivudella behov.
Nyckelbensbandaget finns i olika storlekar, mät från mitten av bröstet, runt axeln och tillbaka mitt över bröstet för att hitta rätt storlek. 

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

1

Avlastning

1

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmfång runt axeln i cm
Small 56 - 68 cm
Medium68 - 78 cm
Large78 - 88 cm
X-Large88 - 100 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem