ErixTwo Stabiliseringsband - Tillbehör | Rehaboteket
axelortos
axelortos axelortos

ErixTwo stabiliseringsband 30 och 50 mm

  • 799 kr

Uppgradera axelortosen ErixTwo till en ännu stabilare och ytterligare funktionell axelortos. Läs mer

  • Extra stabilitet av ditt axelskydd ErixTwo
  • Möjliggör optimal rörelsebegränsning av en instabil axel
  • Individuellt anpassningbar
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

ErixTwo Stabiliseringsband - Tillbehör

Uppgradera axelortosen ErixTwo till en ännu stabilare och ytterligare funktionell axelortos.

ErixTwo stabiliseringsband fungerar tillsammans med ErixTwo bröstbälte för utökade stabiliserande funktionerna av ErixTwo axelortos.
Stabiliseringsbanden ger väldigt effektiv rörelsekontroll av axelleden och kan anpassas för att både kontrollera möjligheten att höja axelleden samt möjligheten att rotera leden.
De två banden 50 mm och 30 mm möjliggör optimal rörelsekontroll av leden. Varje band har en skyddande strumpa som skall användas för att undvika den hårda kardborrens yta mot kroppen. 

Med monteringen av bröstband och extra stabiliserande band gör ErixTwo till en komplett axelortos med optimala möjligheter till rörelsekontroll av axelleden.
Kombinationen av ErixTwo med extra stabilisernade banden är optimalt att använda efter axelluxationer, mjukdelsskador och generell axelinstabilitet där axelns rörelseomfång behöver begränsas för optimal stabilitet i axelleden.

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek
Universal 30mm & 50 mm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem