ErixTwo Kit Stödpelotter - Tillbehör | Rehaboteket
axelortos_erixtwo
axelortos_erixtwo axelortos_axelskydd

Stödpelotter för uppgradering av din ErixTwo axelortos

  • 399 kr

Uppgradera din ErixTwo axelortos med extra stabiliserande och ytterligare kompressionsgivande pelotter Läs mer

  • Extra stödpelotter för bättre stöd och kompression
  • Applicerad individuellt för optimalt stöd och kompression
  • Olika former för optimal funktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

ErixTwo Kit Stödpelotter - Tillbehör

Uppgradera din ErixTwo axelortos med extra stabiliserande och ytterligare kompressionsgivande pelotter.
Kittet med stödpelotterna består av tre olika pelotter, höger/vänster samt en cirkulär pelott för hela axelleden, allt för optimal flexibilitet och anpassning. 

Pelotterna fästes in under axelortsen och kan enkelt och effektivt positioneras runt axelleden för att öka graden av stöd och kompression.

Pelotterna tillverkas en en unviersal storlek och passar till  alla storlekar av axelortos ErixTwo

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Storlekstabell

Storlek Universal

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem