ErixTwo Bröstbälte - Tillbehör | Rehaboteket

Uppgradera ErixTwo vid axelluxationer och instabilitetsproblem

  • 499 kr

Uppgradera axelortosen ErixTwo till en ännu stabilare och ytterligare funktionell axelortos. Läs mer

  • För effektivt rörelsebegränsning av en skadad axelled
  • Ger förankringspunkt runt bröstet
  • Samverkar med extra stabiliserande banden
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

ErixTwo Bröstbälte - Tillbehör

Uppgradera axelortosen ErixTwo till en ännu stabilare och ytterligare funktionell axelortos.

ErixTwo Bröstbälte fungerar som ett ankare för att utöka de stabiliserande funktionerna av ErixTwo axelortos.
Bröstbältet utgör en stabil bas runt bröstet på användaren och blir fästpunkt för de extra stabiliserande banden (MR 982) som möjliggör väldigt effektiv rotation och rörelsekontroll av axelleden. 

Med monteringen av bröstband och extra stabiliserande band gör ErixTwo till en komplett axelortos med optmala möjligheter till rörelsekontroll av axelleden.
Kombinationen av ErixTwo med extra stabilisernade banden är optimalt att använda efter axelluxationer, mjukdelsskador och generell axelinstabilitet där axelns rörelseomfång behöver begränsas för optimal stabilitet i axelleden.  

Bröstbältet finns i tre storlekar Small / Dam, Medium Dam / Herr, Large / Herr 

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Storlekstabell

Storlek
Small / Dam
Medium / Dam-Herr
Large / Herr

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem