Stabilt axelskydd ErixTwo - stabilitet vid axelsskador | Rehaboteket
axelskydd axelskydd axelskydd_axellux
360 gif 360 logo

Axelskydd ERIXTWO - Flexibilitet, Stabilitet och Kontroll vid Axelskada

  • 1 399 kr

Extra stabilitet, kompression och kontroll av en skadad axel. ErixTwo kan uppgraderas för ökad kontroll / stabilitet och rörelsebegränsning Läs mer

  • Anatomisk Design för optimal funktion
  • Tre extra stabiliserande band möjliggör extra stöd
  • Ger ökat stöd, kompression och värme lokalt över leden
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Axelskydd ERIXTWO - Flexibilitet, Stabilitet och Avlastning

ErixTwo är ett unikt axelskydd för optimal stabilisering och avlastning av en skadad axel. Axelskyddets unika konstruktionen ger en väldigt flexibla anpassningsmöjligheter för att uppnå rätt mängd stöd över axelleden.

Axelskyddet ErixTwo ger även en unik möjlighet att anpassa produkten efter individuella behov. Med unika tillbehör kan axelskyddet uppgraderas om behov finns för att öka graden av stöd, begränsa rörelsemönstret och kontrollen över axelleden. Om du är i behov av mera stöd eller ytterligare kompression finns det tillbehör för varje behov! 

Axelskyddet är konstruerat med två 5 cm breda semi-elastiska stabiliseringsband tillverkade av starkt nylonkardborre som enkelt kan fästas på axelskyddets framtill och baktill för bästa stabilisering av axeln. Ovanpå axelleden finns ett smalare 3 cm brett semi-elastiskt band för ytterligare stabilisering och lyftfunktion av en skadad axelled. Den unika kombinationen av extra stabiliserande band ger ett effektivt stöd och goda individuella anpassningsmöjligheter vid problem.

Axelskydd ErixTwo är tillverkad av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material som ger god funktion och användarkomfort. NeoTex ökar även blodgenomströmningen i axelleden och fungerar smärtlindrande över skadeområdet.
Axelskyddet har en unik silikonbelagd insida speciellt konstruerad för att ge axelskyddet optimal vidhäftning över axelleden och därmed extra stabilitet. 
Insidan har även sk Shark-Skin NeoTex som ytterligare fäster upp axelskyddet över axelleden. 

Axelskyddet kan enkelt anpassas med enhandsgrepp för rätt omfångsinställning runt midjan.

De unika tillbehören till ErixTwo ger marknadens mest flexibla axelskydd som effektivt kan indivudellt anpassas och uppgraderas helt i linje med behov och problem.
Möjligheten till uppgradering av axelskyddet gör ErixTwo till en av marknadens mest flexibla och anpassningsbara axelskydd utan begränsningar. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. ErixTwo axelsystem? Vad menas med axelsystem?
Svar. ErixTwo är marknadens enda uppgraderingsbara axelprodukt vilket innebär att det finns olika tillbehör tillsammans med axelskyddet. Skulle behovet av stöd förändras över tid så kan man på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt köpa till komponenter till axelskyddet för ökad stabilitet, rörelsekontroll och begränsning. Detta är helt unikt för ErixTwo och säkerställer en produkt som följer dina behov. 

Fråga. Jag spelar handboll och har problem med min axel, kan jag använda detta axelskydd vid match och träning? 
Svar. Ja, absolut! ErixTwo är ett väldigt stabilt axelskydd som fungerar optimalt vid idrott och aktivtet. 

Fråga. Hur hittar jag rätt storlek? 
Svar. Axelskyddet har en egen storlekstabell, mät omkretsmåttet runt överarmen och överför det måttet till storlekstabellen för din storlek.

Fråga. Mitt mått hamnar precis mellan två storlekar, vilken storleks skall jag välja?
Svar. Ofta vill man ha en produkt som sitter tight över axelleden och vi rekommenderar att ni väljer den mindre storleken.

Fråga. Hur tvättar man produkten? 
Svar. Rekommenderad tvätt är 30* handtvätt för att produkten skall hålla så länge som möjligt. Vid tvätt är det viktigt att kardborrbanden är stängda så att den hårda kardborren inte skadas och får nedsatt funktion. 

 

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

4

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt överarmen
X-Small24-28 cm
Small28-32 cm
Medium32-35 cm
Large35-38 cm
X-Large38-42 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem