Armslinga Komfort för säker och effektiv behandling av en skadad axel
armslinga
armslinga

Armslinga Komfort för extra säker avlastning av en skadad axel

  • 299 kr

Armslinga Komfort är en väldigt effektiv armslinga för säkerhet och komfort för stöd och avlastning axelskada eller armbågsskada

Läs mer

  • Anatomisk design för optimal komfort och säkerhet
  • Extra polstring för bästa användar komfort
  • Tillverkad av bomull för en god ventilation
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Armslinga Komfort +

Armslinga Komfort är tillverkad av ett slitstarkt bomullsmaterial för bästa användarkomfort. Bomullsmaterialet håller armen behagligt sval vid använding av armslingan. Armslinga Komfort är en extra säker armslinga med en extra djup ficka, den extra djupa fickan säkerställer optimal positionering av armen vid användning och motverkar att armen åker ur armslingan av misstag. 
Armslingan har justerbara spännen som enkelt och smidigt tillåter optimal anpassning av längden på de avlastande axelbandet. Axelbandet har en extra mjuk polstring som effektivt motverkar skav i nacken vid användning av armslinga med ex en tung gips. Armslingan har även ett anatomiskt tumband som säkerställer handen och handledens position vid långsvarig användning. Applicera armen i armslingan och sätt in tummen i tumstödet för korrekt applicering. 

Armslinga Komfort skall appliceras med bandlängd tillräckligt lång så att armbågsleden hamna i 90° vinkel i armslingan. Armslingan finns i 5 olika storlekar för optimal passform vid använding med en speciell storlek för barn med problem i axelleden. Armslingan fungerar lika bra för höger eller vänster axelled. 
 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur tvättar jag min armslinga? 
Svar. Rekommenderat tvättråd är handtvätt med ett milt tvättmedel. Lår armslingan lufttorka innan användning

Fråga. Vad är polstringen tillverkad av? 
Svar. Polstringen är tillverkad av ett mjuk och tryckavlastande skummaterial för optimal komfort. 

Fråga. Hur skall jag mäta för att hitta rätt storlek på min armslinga? 
Svar. Måttet i storlekstabellen avser längden på armslingans ficka. Mär underarmens längd från armbågleden till lillfinger knogen så hittar du rätt längd på armslingan. 

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Storlekstabell

StorlekLängd på armslingans ficka
Barnstorlek- 18 cm
Small18 - 23 cm
Medium23 - 28 cm
Large28 - 33 cm
X-Large33 - 40 cm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem