EpiGrip Plus | Rehaboteket
band för tennisarmbåge
band för tennisarmbåge spänne för tennisarmbåge tennisarmbågsbandage
360 gif 360 logo

EpiGrip Plus Innovativt spänne för tennis och golfarm

  •  299 kr 
  • 399 kr

EpiGrip Plus är ett extra smidigt justerbart tennis- och golfarmbågsbandage för armbågen Läs mer

  • Ultralätt band för tennis och golfarm
  • Kombinerar smidighet med avlastning
  • EpiPad för riktat stöd

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

EpiGrip Plus

EpiGrip Plus är en innovativt band för tennis, golf och musarm i samma konstruktion. Bandet är tillverkat med en unik passform för att på bästa sätt följa underarmens kontur och därmed ge riktad avlastning vid problem med tennis och golfarm.  
Konstruktionen säkerställer fixering av bandet även vid kraftfull idrott och motion så som tennis, golf och andra högintensiva belastningsmönster med upprepade kraftfulla rörelsemönster. 

EpiGrip Plus är tillverkad med hjälp av HF laminering vilket är en modern teknik för att samanfoga flera material utan sömnad, fördelen med HF är att produkten trots sin enormt tunna konstruktion inte mister sin tryckalvastande förmåga. EpiGrip kombinerar mjuk och luftig texil med en förstärkt kärna av plast med full formbarhet. Den rigida kärnan bidrar till en jämn tryckfördelning och ytterligare förbättrad kompression runt hela underarmen. Konstruktionen åsyftar till att ger effektivt avlastning av hela underarmens muskulatur samtidigt. 

Epibandet spänns och öppnas enkelt med hjälp av kardborrband. Vid applicering kan kardborren fästas över hela spännets yta vilket ger en helt obegränad möjlighet att anpassa produkten helt i linje med unika behov. I många fall upplevs ett förstärkt stöd som positivt vid kraftfullare belastning av hand och arm något som EpiGrip effektivt möjliggör med hjälp av justeringsmöjligheten. Spännbandet sitter inmonterat i ett elastiskt bandparti som automatiskt ger ytterligare ökad kompressionen och avlastningen av spännet vid normalt applicering. 

På insidan av EpiGrip sitter en viskoelastisk avlastande kudde EpiPad. Kudden är tillverkad av mjukt och tryckavlastande material för att ytterligare förstärka den riktade avlastningen vid antingen tennis eller golfarm. EpiPad kan fritt placeras på insidan av bandet för att på bästa sätt uppnå en individuell anpassning av den riktade avlastningen. EpiPad är även täkt med ett non-slip material som ytterligare bidrar till att spännet sitter fixerat under alla förhållande och situationer. 

 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Universal

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag spelar tennis flera gånger i veckan och behöver ett smidigt bandage som jag kan använda. Är EpiGrip lämpligt för tennis? 
Svar. Ja, absolut! EpiGrip kan med fördel användas för avlastning av tennis eller golfarm vid kraftfull idrott och motion med upprepare rörelser då den har flera funktioner för att optimera fixeringen över underarmen 

Fråga. Jag har musarm, kan produkten användas för det också?
Svar. Ja, musarm är samma problem som tennisarm och EpiGrip fungerar bra för att avlasta på armbågens utsida. 

Fråga. Vart skall jag placera den avlastande kudden EpiPad för att få maximal effekt av mitt bandage? 
Svar. Bandet skall appliceras ca 5 cm nedanför smärtpunkten över underarmen och den medföljande kudden EpiPad skall sitta rakt nedanför smärtpunkten i linje med lillfingersidan. Rätt applicerat sitter kudden placerad på lite mera på underarmens utsida. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket