Muskelvärk | Köp produkter mot muskel & ledvärk | Rehaboteket

Muskel & Ledvärk

Vi har ett komplett sortiment av produkter för att behandla muskelvärk och ledvärk i kroppens alla leder. Vid återkommande muskelvärk och ledvärk utvecklas ofta en lokal inflammation som förstärker värken. I många fall så svullnad även leden med direkt effekt på rörelsen i leden. Våra produkter är speciellt utvecklade för att minska värken i leden eller muskeln och samtidigt minska eventuell svullnad som drabbar leden. Med effektiv kylbehandling och kompression uppnår man ofta snabba resultat med minskad värk i leder och muskler.

novacool_kylsystem
Kylbehandling och kompression är ett beprövat sätt för smärta och svullnad i en led. NovaCool kombinerar båda egenskaperna oavsett var du befinner dig
 899 kr 
axelbandage novacool

NovaCool är ett unikt smärtlindrande kompressionssystem med kylbehandling för smärtlindring av en ond axelled vid ex frozen shoulder, impingement eller generell smärta. 

 999 kr 
kylsystem_fotled

NovaCool är ett innovativt kylsystem för kyla och lokal kompression av foten, fotleden och anklar. 

 899 kr 
behandla larkaka

Kylsystem för kompression- och kyla för problem i lårmuskeln

 799 kr 

NovaCool ger lokal kyla och kompression för problem i underbenet, hälsenan eller vadmuskeln

 749 kr 

Extra kylelement för kontinuerlig kylbehandling med NovaCool system

 199 kr 

Extra kylinlägg för kontinuerlig kylbehandling av axelleden vid axelproblem i hemmet. 

 249 kr 
traningsband
Träningsband QMED band är ett kit av elastiska motståndsband loop för en allsidig träning eller rehabilitering av stora som små muskelgrupper
 279 kr 399
träningsband

Extra starka elastiska träningsband av gummi. Banden finns i fyra olika motstånd för korrekt rehab- eller muskelträning. 

 179 kr 
traningsband_rehab

Kit om 4 elastiska träningsband av gummi. Bandens totala motstånd klarar träning från 7 kg upp till 57 kg

 739 kr 926
massagepistol

Lättanvänd massagepistol för effektiv mjukdelsmassage för idrott och motionär oavsett var du befinner dig. 

 2 149 kr 
massageboll

Effektiv massageboll med tre olika vibrationslägen för muskelmassage vid stela, ömmande muskler efter idrott och motion. 

 499 kr 599
knakudde

KneeRest är en unik knäkudde för avlastning och stöd för knä och fot för en bekväm nattsömn.

 499 kr 
Massageroller DUO

Massageroller DUO är en allsidig och smidig roller för parallellmassage av muskelgrupper utan att öka trycket på närliggande hårda strukturer. 

 149 kr 249
Kampanj 30% rabatt
massagepistol_mini

Kompakt och kraftfull massagepistol för mjukdelsmassage med låg vikt och enkel användning oavsett var du befinner dig. 

 699 kr 999

Vi har ett komplett sortiment av produkter för att behandla muskelvärk och ledvärk i kroppens alla leder. Vid återkommande muskelvärk och ledvärk utvecklas ofta en lokal inflammation som förstärker värken. I många fall så svullnad även leden med direkt effekt på rörelsen i leden. Våra produkter är speciellt utvecklade för att minska värken i leden eller muskeln och samtidigt minska eventuell svullnad som drabbar leden. Med effektiv kylbehandling och kompression uppnår man ofta snabba resultat med minskad värk i leder och muskler. Kylbehandling och kompression är väldigt enkelt att använda och fungerar lika bra i hemmet i soffan efter en arbetsdag som efter idrott och motion eller efter en golfrunda. 
Polarfrost är kyl och värmeliniment som effektivt motverkar muskelvärk och ledvärk genom att regelbundet smörja linimentet över den värkande leden. 

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder ett komplett sortiment av produkter för muskel och ledvärk och har flera olika funktionella alternativ att erbjuda. Alla våra produkter lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar.

Behöver du hjälp med att välja produkt för dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta den mest lämpade produkten för dig i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se

Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor. Vi erbjuder alltid 45 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan prova och utvärdera ditt lårskydd i hemmiljö.