Muskel och ledvärk | Rehaboteket

Muskel och ledvärk

penetrexliniment för inflammationliniment för smärta i leder

Penetrex är ett helt unik hudbaserat liniment med anti-inflammatoriska och smärtlindrande egenskaper för hela kroppens leder, muskler och muskelfästen. 
 

299 kr
kylgel polar frost

Kylgel med naturligt kylande effekt för behandling av smärta vid muskelvärk, ledvärk och inflammation. Kylgelen innehåller Aloe Vera för bästa effekt och återfuktning. 

149 kr
kylgel polar frost

Kylgel Polarfrost är en naturligt kylande gel för behandling av smärta vid muskelvärk, ledvärk och inflammation. Kylgelen Polarfrost är marknadens enda FDA godkända kylgel.   

99 kr 129
värmegel

PolarHEAT är en unik värmegel som effektivt behandlar smärta och stelhelt i leder och muskler. PolarHEAT är marknadens enda FDA godkända värmegel. 

99 kr 129
novacool_kylsystemkybehandlingknabandage

Kylbehandling och kompression är ett bevisat sätt att minska smärta och svullnad i en led. NovaCool kombinerar båda egenskaperna oavsett var du befinner dig. 

899 kr
kylsystem_fotledkylbehandling

NovaCool är ett innovativt kylsystem för behandling av akut och kronisk smärta och svullnad i foten, fotleden och anklar. 

899 kr
axelbandage novacool

NovaCool är ett unikt smärtlindrande kompressionssystem med kylbehandling för smärtlindring av en ond axelled vid ex frozen shoulder, impingement eller generell smärta. 

999 kr
armbågsstöd_kyla_kompression

NovaCool är ett unikt kompressions system med kylbehandling för smärta i armbågen. NovaCool fungerar lika bra vid inflammationsproblem ex tennisarmbåge som vid idrottsskador i armbåge.

799 kr
behandla larkaka

Unikt kylsystem för kompression- och kylbehandling av akuta lårskador ex muskelbristningar eller idrottskador

799 kr

NovaCool kombinerar smärtlindrande kylbehandling med kompression för skador och problem i underbenet, hälsenan eller vadmuskeln

749 kr

Extra kylelement för kontinuelig kylbehandling med NovaCool system

199 kr

Extra kylinlägg för kontinueligt kylbehandling av axelleden vid axelsmärta och problem i hemmet. 

249 kr