Muskel och ledvärk | Rehaboteket

Muskel och ledvärk

Vi har ett komplett sortiment av produkter för att behandla muskelvärk och ledvärk i kroppens alla leder. Vid återkommande muskelvärk och ledvärk utvecklas ofta en lokal inflammation som förstärker värken. I många fall så svullnad även leden med direkt effekt på rörelsen i leden. Våra produkter är speciellt utvecklade för att minska värken i leden eller muskeln och samtidigt minska eventuell svullnad som drabbar leden. Med effektiv kylbehandling och kompression uppnår man ofta snabba resultat med minskad värk i leder och muskler.

kylgel polar frost

Kylgel med naturligt kylande effekt för behandling av smärta vid muskelvärk, ledvärk och inflammation. Kylgelen innehåller Aloe Vera för bästa effekt och återfuktning. 

149 kr
novacool_kylsystem

Kylbehandling och kompression är ett bevisat sätt att minska smärta och svullnad i en led. NovaCool kombinerar båda egenskaperna oavsett var du befinner dig. 

899 kr
axelbandage novacool

NovaCool är ett unikt smärtlindrande kompressionssystem med kylbehandling för smärtlindring av en ond axelled vid ex frozen shoulder, impingement eller generell smärta. 

999 kr
kylgel polar frost

Kylgel Polarfrost är en naturligt kylande gel för behandling av smärta vid muskelvärk, ledvärk och inflammation. Kylgelen Polarfrost är marknadens enda FDA godkända kylgel.   

129 kr
värmegel

PolarHEAT är en unik värmegel som effektivt behandlar smärta och stelhelt i leder och muskler. PolarHEAT är marknadens enda FDA godkända värmegel. 

129 kr
kylsystem_fotled

NovaCool är ett innovativt kylsystem för behandling av akut och kronisk smärta och svullnad i foten, fotleden och anklar. 

899 kr
behandla larkaka

Unikt kylsystem för kompression- och kylbehandling av akuta lårskador ex muskelbristningar eller idrottskador

799 kr

NovaCool kombinerar smärtlindrande kylbehandling med kompression för skador och problem i underbenet, hälsenan eller vadmuskeln ex gubbvad.

749 kr

Extra kylelement för kontinuelig kylbehandling med NovaCool system

199 kr

Extra kylinlägg för kontinueligt kylbehandling av axelleden vid axelsmärta och problem i hemmet. 

249 kr
traningsband

Träningsband QMED band är ett kit av elastiska motståndsband loop för en allsidig träning eller rehabilitering av stora som små muskelgrupper. 

299 kr 399
träningsband

Extra starka elastiska träningsband av gummi. Banden finns i fyra olika motstånd för korrekt rehab- eller muskelträning. 

179 kr
traningsband_rehab

Kit om 4 elastiska träningsband av gummi. Bandens totala motstånd klarar träning från 7 kg upp till 57 kg

739 kr 926

Vi har ett komplett sortiment av produkter för att behandla muskelvärk och ledvärk i kroppens alla leder. Vid återkommande muskelvärk och ledvärk utvecklas ofta en lokal inflammation som förstärker värken. I många fall så svullnad även leden med direkt effekt på rörelsen i leden. Våra produkter är speciellt utvecklade för att minska värken i leden eller muskeln och samtidigt minska eventuell svullnad som drabbar leden. Med effektiv kylbehandling och kompression uppnår man ofta snabba resultat med minskad värk i leder och muskler. Kylbehandling och kompression är väldigt enkelt att använda och fungerar lika bra i hemmet i soffan efter en arbetsdag som efter idrott och motion eller efter en golfrunda. 
Polarfrost är kyl och värmeliniment som effektivt motverkar muskelvärk och ledvärk genom att regelbundet smörja linimentet över den värkande leden. 

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder ett komplett sortiment av produkter för muskel och ledvärk och har flera olika funktionella alternativ att erbjuda. Alla våra produkter lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar.

Behöver du hjälp med att välja produkt för dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta den mest lämpade produkten för dig i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se

Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor. Vi erbjuder alltid 45 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan prova och utvärdera ditt lårskydd i hemmiljö.