Fotledsskydd till stukad fot | Rehaboteket

Fotledsskydd till stukad fot

Majoriteten av stukade fötter sker på fotledens utsida. Alla våra fotledsskydd till stukade fötter är av den anledingen speceillt konstruerade för yttre ledbandsskador. 
Alla fotledsskydd för stukade fötter är även tillverkade av stumma material för optimal stabilitet och kontroll även vid kraftigare belastning. 

Fotledsskydden har extra anpassningsbara stumma dragband eller liknande funktionen som effektivt kontrollerar fotledens stabilitet. Fotledsskydden fungerar lika bra för yttre som för inre ledbandsskador och kan enkelt anpassar efter var användares indivudella behov. 

Med ett komplett sortiment av fotledsskydd tlll en stukad fot hittar du alltid en lösning hos oss på Rehaboteket.

Fotledsskyddfotledsskydd_stukad_fotfotledsskydd_vrickad_fotfotledskydd_ledbandsskada
Fotledsskyddet som passar alla skor och alla idrotter. DSO är tillverkad av extra slitstarkt ballistiskt nylon för extra stabilitet och slitstyrka.
399 kr
Fotledsskydd BOA - optimal stabilitetFotledsskydd för stabilitet av en instabil fotled
Ett anatomiskt konstruerat fotledsskydd med den unika patenterade BOA konstruktionen för enkel och smidig applicering
579 kr
Active Ankle T2fotledsstod_active_ankle_T2
Active Ankle T2 – det klassiska fotledsstödet med effektiv stabilitet för en instabil fotled. Fotledsstödets ledade fotplatta säkerställer extra stabilitet.
465 kr
fotledsstod_elastiskfotledsstöd elastiskt fotledsbandage stöd
Ett smidigt elastiskt band för en effektiv stabilisering av en instabil fotled i vardagliga situationer för de flesta skorna oavsett klackhöjd.
239 kr
fotledsortos
AIR kombinerar anpassningsbar kompression och stabilitet för en akut skadad fotled. Två uppblåsbara luftkuddar reglerar kompressionen effektivt
398 kr
fotledsstod_stabilfotledsskydd_fotled
Extremt stabilt fotledsskydd för inre och yttre ledbandsskador optimalt för alla aktiviteter och sporter så som fotboll, handboll, löpning
539 kr
ankelskyddankelskyddankelskydd_fotplattaankelskydd

Ankelskydd Safety S2 är ett helt unik produkt med marknadens effektivaste stöd, tar minimalt med plats i skorna och påverkar inte fotledens rörelseförmåga.

679 kr
ankelstod

Ankelstöd med extra stabiliserande band är ett smidigt ankelstöd för effektiv vardagsstabilisering av en instabil ankel. 

259 kr
fotledsskyddfotledsskyddfotledsskydd

Fotledsskydd Eclipse II är ett stabilt fotledsskydd med en bilateral stödskena för extra stabilitet över in och utsidan av en stukad instabil fotled. 

999 kr
fotledsskyddfotledsskydd_ledbandsskadafotledsskydd_ankelstödfotledsskydd_stukad fot

Fotledsskydd Armis är ett extremt smidigt fotledledsskydd med unik konstruktion för extra stöd och kontroll av en stukad fot. 

519 kr
fotledsskydd gymnastikfotledsskydd_ dans fotledsskydd_kampsport

Fotledskydd Kicx är speciellt utvecklat för stödja fotleden vid barfotaträning ex gymnastik, dans och kampsport. 

609 kr