Active Ankle Fotledsskydd - Optimal Stabilisering av stukad fot
Active Ankle T2

ACTIVE ANKLE T2 - Ledat fotledsstöd
  • 465 kr

Active Ankle T2 –det klassiska fotledsstödet med effektiv stabilitet för en instabil fotled. Fotledsstödet ledade fotplatta säkerställer extra stabilitet. Läs mer

  • Dubbelledat fotledstöd för optimal stabilitet
  • Unik konstruktion | Tar ingen plats i skorna
  • Används både för inre och yttre fotledsskador
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Fotledsstöd Active Ankle T2-stabilitet med full rörelsefrihet

Active Ankle T2 är ett av de mest uppskattade och använda fotledsstödet någonsin. Active Ankle T2 är tillverkad av formsprutad plast och är ett dubbelledat fotledsstöd för maximal stabilisering av en instabil fotled.
Dubbelleden ger fotleden en unik stabilitet samtidigt som rörelseförmågan i fotleden inte påverkas. 

Active Ankle T2 har en unik fördel då kontruktionen inte tar någon plats i skorna. Fotplattan placeras under den normala innesulan i skorna och sitter kvar efter aktivitet.
Ortosen ger ett bra stöd på insidan och utsidan av fotleden och kan med fördel användas i alla typer av idrottsskor. Active Ankle har ett foder tillverkad i PE-skum med slutna celler för bästa användarkomfort och god hygien.
Fodret ger en effektiv tryckavlastning och tar inte åt sig svett eller vatten vid användning vilket gör Active Ankle väldigt enkel att hålla ren.  
För en optimal och effektivt applicering av Active Ankle har ortosen ett 5 cm brett band som enkelt och effektivt spänner åt och stabiliserar skenorna mot fotleden.  
 
Active Ankle T2 kan användas med fördel användas både för fotledsskador oavsett höger och vänster fotled samt inre och yttre ledbandsskador. 

 


StorlekSkostorlek
X-Small35 - 37
Small38 - 41
Medium42 - 44
Large45 - 48
Måttinstruktioner

Fråga. Jag är orienterare och söker ett fotledsstöd som är enkelt att rengöra efter ett träningspass i skogen. Vad skall jag välja?
Svar. Active Ankle T2 är ett väldigt stabilt fotledsstöd tillverkat av HDPE plast som är extremt enkel att rengöra. Fodret är ett polurethan foder som är helt fukt och vattenavisande för enkel och effektiv stabilitet och rengöring. 

Fråga. Jag kan inte beställa höger eller vänster? Hur gör jag det?
Svar. Active Ankle är inte höger eller vänster anpassad utan fungerar lika bra på höger eller vänster fotled. Produkten har en utsida som är märkt med "outside of ankle" som alltid skall appliceras på fotledens utsida för bästa funktion och passform. Beroende på hur du vrider fotledsstödet blir det då en höger eller vänster produkt. 

Fråga. Hur tvättar jag produkten? 
Svar. Active Ankle är extremt enkel att göra rent. Du behöver bara torka av fotledsstödet med en fuktig trasa då produkten inte innehåller något material som suger åt sig fukt. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

1

Avlastning

1

Värme

1

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015